Fasadevask

Grundig fasadevask

Gjennom jevnlig fasadevask bidrar man til at bygningen fremstår som ren og tiltalende. Dette reduserer også frekvensen av nødvendig ytterligere vedlikehold.

fasadevask

Fasadevask: Vår Fremgangsmåte

Ulike eksterne faktorer som forurensning, sur nedbør, støv og mikroorganismer som alger og sopp kan være skadelige for bygningens fasader. Ikke bare kan disse elementene skade overflatebehandlingen, men de kan også danne et miljø hvor sopp og grønske trives. For å sikre fasadens levetid og utseende, anbefaler vi årlig fasadevask. Det er også hensiktsmessig å kombinere denne behandlingen med regelmessig vinduspuss, enten månedlig eller kvartalsvis.

Fasaderens av høy kvalitet:

  • Transparent Prising: Vi tilbyr en årlig fasadevask til en forutsigbar pris uten skjulte gebyrer. Du vet nøyaktig hva du betaler for, uten overraskelser.
  • Dedikert Team: Alle våre renholdere er faglærte og har solid erfaring innen fasadevask. Med en sterk forpliktelse til kvalitet, er vårt team pålitelige og sørger for jevnlig vedlikehold av bygningens ytre.
  • Miljøhensyn: Med et øye for miljøet, sørger vi for å benytte miljøvennlige produkter og metoder som ikke bare beskytter fasaden, men også vår planet.
  • Sikkerhet først: I disse tider med økt fokus på helse og sikkerhet, følger alle våre renholdere strengt de anbefalte forholdsreglene for å sikre et sikkert arbeidsmiljø for både deg og dem.

Renhold Bedrift Bergen: Alle typer renholdstjenester til næringslivet

Forretningsmiljøet er dynamisk, og hver detalj teller. Derfor, sørger vi for at din bedrift fremstår skinnende og innbydende. I en verden hvor førstehåndsinntrykket ofte er avgjørende, la oss være din partner i å skape det perfekte bildet for din virksomhet.

Andre Tjenester

Våre tjenester kombinerer kvalitet med effektivitet, sikrer at din bedrift alltid fremstår på sitt beste. Fra daglig renhold til spesialisert fasadevask, tilbyr vi løsninger skreddersydd for alle dine renholdsbehov.

Daglig renhold​​

Oppretthold et konsekvent rent arbeidsmiljø med vår daglige renholdstjeneste. Vi tar hånd om små detaljer og sørger for friskhet hver dag.​

Hovedvask

En grundigere rengjøring er anbefalt et par ganger i året. Velg vår hovedvasktjeneste for et plettfritt og fornyet arbeidsmiljø.​

Vindusvask

Regelmessig vindusvask bidrar til et lysere og mer innbydende arbeidsmiljø. Vi sikrer skinnende og skjoldfrie vinduer som fremhever bedriftens profesjonalitet.

Gratis befaring

La oss gjøre valget enklere for deg. Bestill en helt uforpliktende befaring fra oss, helt kostnadsfritt. Etter befaringen vil vi kunne gi deg et skreddersydd pristilbud tilpasset dine spesifikke behov.

Matteservice

Å benytte seg av matteservice er ikke bare en intelligent løsning, men også økonomisk gunstig for å opprettholde renslighet på arbeidsplassen.​

Gulvebehandling

Med solid kompetanse innen gulvbehandling, har vi erfaringen som kreves for å behandle alle typer gulvoverflater. Uansett gulvmateriale, sørger vi for topp kvalitet hver gang.

Hygieneservice

I disse tider har hygiene tatt en fremtredende rolle som aldri før. La oss bistå din bedrift med anskaffelse av effektive antibakterielle produkter.​

Flyttevask

Med vår ekspertise innen fasadevask, sikrer vi at bedriftens ytre fremstår skinnende og profesjonelt, og at omgivelsene utstråler et innbydende og rent inntrykk.​

Byggrengjøring

Et rent inneklima spiller en kritisk rolle under byggprosessen så vel som ved prosjektets slutt, av hensyn til både trivsel og helse.