Hygieneservice

Pålitelig Hygieneservice

I den aktuelle tiden har hygienestandarder blitt en topp prioritet. For å møte det økende behovet for rene og sikre omgivelser, har vi utviklet en omfattende hygieneservice som sikrer kontinuerlig tilgang til essensielle rengjøringsprodukter.

hygieneservice

Vårt sortiment inkluderer:

  1. Desinfeksjonsmidler: Vi tilbyr ANTIBAC – en fremtredende løsning for desinfisering, utformet for effektivt å eliminere bakterier og virus.
  2. Såper: Vårt utvalg strekker seg fra økologiske alternativer til industrielle styrker, med velkjente merker som Varier, TORK og KATRIN.
  3. Tørkepapir: Vi leverer KATRIN tørkepapir – kjent for sin kvalitet og evne til å gi en hygienisk avslutning etter håndvask.

Gitt den globale pandemien forårsaket av Covid-19, er det avgjørende å sikre at lokaler og kontorbygg er rene og fri for smittsomme patogener. Hos Renhold Bedrift Bergen tar vi denne oppgaven seriøst. Vår innsats går utover renhold – vi er dedikert til å gi våre kunder ro i sinnet, og sørger for at rengjøringen utføres med presisjon, omsorg og en ekstra grad av forsiktighet.

Renhold Bedrift Bergen: Alle typer renholdstjenester til næringslivet

Forretningsmiljøet er dynamisk, og hver detalj teller. Derfor, sørger vi for at din bedrift fremstår skinnende og innbydende. I en verden hvor førstehåndsinntrykket ofte er avgjørende, la oss være din partner i å skape det perfekte bildet for din virksomhet.

Andre Tjenester

Våre tjenester kombinerer kvalitet med effektivitet, sikrer at din bedrift alltid fremstår på sitt beste. Fra daglig renhold til spesialisert fasadevask, tilbyr vi løsninger skreddersydd for alle dine renholdsbehov.

Daglig renhold​​

Oppretthold et konsekvent rent arbeidsmiljø med vår daglige renholdstjeneste. Vi tar hånd om små detaljer og sørger for friskhet hver dag.​

Vindusvask

Regelmessig vindusvask bidrar til et lysere og mer innbydende arbeidsmiljø. Vi sikrer skinnende og skjoldfrie vinduer som fremhever bedriftens profesjonalitet.

Hovedvask

En grundigere rengjøring er anbefalt et par ganger i året. Velg vår hovedvasktjeneste for et plettfritt og fornyet arbeidsmiljø.​

Fasadevask

Gjennom våre spesialiserte fasadevasktjenester, garanterer vi at din bedrifts eksteriør alltid ser polert og profesjonell ut, og at lokasjonen reflekterer et rent og tiltrekkende miljø.​

Matteservice

Å benytte seg av matteservice er ikke bare en intelligent løsning, men også økonomisk gunstig for å opprettholde renslighet på arbeidsplassen.​

Gulvebehandling

Med solid kompetanse innen gulvbehandling, har vi erfaringen som kreves for å behandle alle typer gulvoverflater. Uansett gulvmateriale, sørger vi for topp kvalitet hver gang.

Gratis befaring

La oss gjøre valget enklere for deg. Bestill en helt uforpliktende befaring fra oss, helt kostnadsfritt. Etter befaringen vil vi kunne gi deg et skreddersydd pristilbud tilpasset dine spesifikke behov.

Flyttevask

Med vår ekspertise innen fasadevask, sikrer vi at bedriftens ytre fremstår skinnende og profesjonelt, og at omgivelsene utstråler et innbydende og rent inntrykk.​

Byggrengjøring

Et rent inneklima spiller en kritisk rolle under byggprosessen så vel som ved prosjektets slutt, av hensyn til både trivsel og helse.